resim
Berkant Göktan
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:43
Boy:-
Uyruk:Türkiye
  • 29
    klişeyle başlamak gerekirse, berkant göktan'ın hikayesi ibretlik. bayern munich'te 17 yaşında - tek maç - kadroya girdi. daha sonra önemli klüplerde kiralık olarak forma giydi. ümit milli takımda da göz doldurduktan sonra galatasaray'a gelmişti. aslında, bayern'in onu bırakmasından kıllanmalıydım ama sholl'den, elber'den, salihamidzic'ten fırsat bulamamıştır diye düşündüm herhalde. o dönemde, gelecek için en çok umut veren futbolcuydu.

    fakat galatasaray'da hiç bir varlık gösteremedi. kendisinin futboluyla ilgili hatırladığım tek maç, kadıköy'de 7 kişi kaldığımız fener maçıydı. hani rapajic'in füzesi... galatasaray 7 kişi kaldıktan sonra bile, fener kazma oktay derelioğlu'yla 2-3 pozisyona girebilmişti sadece. fakat, son dakikalara doğru, bir anda berkant sol taraftan topu alıp, bir futbolcuyu geçtikten sonra, ceza sahasının köşesinden sert bir şut çekmişti. tabi gol olmadı, ama berkant aklımda kaldı. sahadaki haliyle ilgili başka da bir şey hatırlamıyorum. 3 sezonda oynadığı 41 maçta 9 gol atmış galatasaray'da. daha sonra, beşiktaş'ta 4 maçta 1 gol atıp, tekrar almanya'nın yolunu tutmuş.

    en son uyuşturucu kullandığı iddiaları vardı ama acun onu da çağırsa bence oynar. viki'den baktım, şu anda boştaymış hakikaten.

    17 yaşında bayern formasıyla, şampiyonlar ligi'nde manchester'a karşı forma giy, 29 yaşında futbol oynayacak takatin kalmasın. bazen, hayat yanlış insanlara şans veriyor.

    http://ohabeprekazi.blogspot.com/...-berkant-goktan.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın