• 354
    bu sezon öyle bir sezon ki biz bile takımın oynadığı oyunu beğenmememize rağmen 26. hafta sonunda şampiyonluk potasındayız. bu bizim karakterimizi yansıtan bir durum. hocanın bile beğenmediği ortada ama şöyle bir durum var isyan eden bir topluluk var ki bizi ayakta tutan bu.

    bence hiç bir ülkede daha olmayacak bir durumla karşı karşıyayız. ülkenin başkanı çıkıp diyor ki : ben kurdum bu takımı şampiyon olmasını isterim.

    biz de hala adil yönetim falan bekliyoruz salak gibi. hakemler de ister istemez etkileniyor bu açıklamalardan.

    beyler bu takım geçen seneden bu yana idari güçle savaşıyor nerdeyse. sürekli kollanan bir rakiple bu kadar uzun süre mücadele vermek ciddi bir konsantrasyon ve motivasyon gerektirir. şurda bir oyuna girin rakip hile kullansa anında çıkarsınız. bu takım böyle bir ortamda hala şampiyonluk mücadelesi veriyor.

    bu saatten sonra vay efendim takım şunu yapmıyor bunu yapmıyor diye eleştirmek yerine destek olalım takıma allah aşkına sezon sonuna kadar. sezon biter hep beraber eleştiririz ama şu son 8 hafta böyle bir ortamda desteklenen takıma karşı başkaldıran takımımızı lütfen yalnız bırakmayalım.

    inanın biz bunların oyununu patlatırız şampiyonluğu da alırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın