• 1104
    bomboş insanlarla dolu olan sözlük. hiçbir bilgi sahibi olmadan o kadar boş entryler giriliyor ki buraya nefret etmemek elde değil.

    daha dün interstellar filmini tekrar izledim. gerçekten mükemmel bir film nolan, hans zimmer ve matthew mcconaughey çok iyi işler çıkarmışlar. ekşi'de filmin başlığına gittim ve 1. sayfayı açtım. kendini afedersiniz ama bir bok sanan bir sürü insan daha film çıkmadan nolan bu senaryoyu mahvecektir, matthew mcconaughey kendini rezil etmiş bir adam ne işi var bu filmde gibi entryler girmiş.

    aynı şekilde fatih terim başlığında da biraz dolaştım ve 2012-2013 yıllarındaki şampiyonlar ligi maçlarımızın ilk ikisini kaybettigimiz döneme geldim. hatta cluj ile de berabere kalmıştık braga ve manchester yenilgisi sonrası. burada da yine para yemeye gelmiş, bırakıp gitsin artık yeter, yeni dönemde gazla olmuyor şeklinde entryler karşıladı beni.

    demek istedigim sevdiğiniz yazarlar varsa bu sözlükte özellikle onları takip edin. geri kalanı boş konuşmaktan, cahilliklerini sergilemekten başka bir şey yapmıyor. her başlıkta rastlayabilirsiniz bu adamlara çünkü sözlüğün %70'i bu durumda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın