• 24
    bazı beyinsizler iddia etti diye iktidar destekli takım yalayıcısı olmayacak insanlardır. buna hakaret denilip silinecekse veya uçurulacaksam, günün ilk entry'sinde hiç tanımadığı insanlara sırf tartışmalı bir penaltı kararından dolayı "iktidar yalayıcı" diyenler de dahil edilsin.

    ben başakşehir'in şampiyonluğu bizden binlerce kat fazla hakettiğini düşünüyorum, bunun için yıllardır her alanda insanları bıktırmış hükümeti destekliyor olmuşum, hadi ordan

    bunu düşünen adam, başakşehir 2 maç kaybetse "seçimden önce insanların gazını alıyorlar" diyecek adamdır. onun için futbolda her sonuç başka bir şeye bağlıdır. koskoca galatasaray futbol takımının en rahat rakibe karşı bile göt zoruyla pozisyona girebildiği bir dünyada, her maç her rakibe karşı 50 tane pozisyon bulan, bütün oyuncuları sahada yürüse bile zeki oldukları için gol atabilecek bir takım olan başakşehir her zaman hakemle kazanır.

    mevcut iktidarı sevmezsin, zaten biz de onları sevdiğimizden başakşehir'i savunmuyoruz. ama yeter cidden. konya'ya penaltı verilse iktidar şehri, başakşehir'e verilse akpspor, rize'ye verilse cb'nin memleketi. her halta bir gerekçeniz var maşallah. kendisi hiçbir başarı gösterememiş ve her olayda amerika şöyle, israil böyle diye saçmalayan malum kitle gibisiniz.

    adamlar çatır çatır oynuyorlar. senin sol kanadında onyekuru isimli bir -sansür- varken onlarda arda gibi beyinden oluşan bir futbolcu var. orta sahada emre belözoğlu tek başına selçuk-fernando-donk-n'diaye 4'lüsünün toplamından daha kaliteli. takıma yeni gelen stoperler hariç, kalan 9 mevkide başakşehir'den iyi olan tek bir futbolcu söyleyin lütfen.

    muslera(artık malesef) = mert
    mariano (beyimizin keyfi gelecek, önünde feghouli olacak, sağ stoper sağ beke iyi kayacak ohoo) < caicara
    iki takımın sol beki de sürekli değiştiği için kıyaslamıyorum
    mahmut/irfan - emre ikilisi = 10x fernando+donk+selçuk+n'diaye
    visca = feghouli
    mossoro > belhanda
    arda. bizim takımda sol kanatta oynayan varlığın adını bir kez daha yazmak istemiyorum.
    adebayor-robinho > diagne-mitroglou

    hakemler her zaman iyi oynayan takımın yanında olmuştur. kötü oynayan takım hep kaos içinde olduğu için sürekli saçma olaylara girer, bu negatiflik hakemlerin kararlarına da yansır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın