resim
Yaşar Kemal Uğurlu
Görev:Hakem
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 164
    17 mart 2019 kayserispor başakşehir maçını cüneyt çakır, halis özkahya yahut fırat aydınus üçlüsünden biri yönetseydi kayserispor'un golünde "başakşehir kalecisine faul var" deyip golü iptal ederdi, bu adam golü verdi.

    başakşehir lehine verdiği penaltı kararı da doğruydu. dolayısıyla ben bugün bu adamın tetikçilik yaptığını düşünmüyorum. zaten arada 8 puan fark varken tetikçilik yapmazlar, ne zaman galatasaray puan farkını 5 veya altına düşürecek olsa o zaman devreye giriyorlar.

    20 ocak 2019 trabzonspor başakşehir maçı öncesinde -> galatasaray'ın maç fazlasıyla puan farkı 3. halil umut meler devreye girip 6'ya çekiyor
    10 şubat 2019 galatasaray trabzonspor maçı öncesinde -> başakşehir'in maç fazlasıyla puan farkı 9. galatasaray'ın kazanmasında problem yok, millete "bakın galatasaray lehine de hatalar oluyor" dedirtmek için maçta bizi kayırıp kamuoyunun önüne atıyorlar. başakşehir lehine yapılan hatalar unutulup galatasaray konuşulmaya başlanıyor
    18 şubat 2019 antalyaspor başakşehir maçı öncesinde -> galatasaray'ın maç fazlasıyla puan farkı 3. son dakikada penaltıyı vermeyip yeniden 6'ya çekiyorlar
    3 mart 2019 bb erzurumspor galatasaray ve yeni malatyaspor başakşehir maçları öncesinde -> puan farkı 6. başakşehir'in sonraki iki maçı olan fenerbahçe ve kayserispor (d)'dan altı puan alması imkansız, fenerbahçe'yi doğrayamazlar çünkü taraftarından korkuyorlar. galatasaray ise antalyaspor ve bursaspor'la oynayacağı için büyük ihtimalle altı puan alacak. bu sebeple puan farkının açılması lazım, yalan penaltıyla başakşehir'in malatyaspor'u yenmesi sağlanıyor, galatasaray maçı kasten gece soğuğunda oynatılarak beraberliğe bağlanıyor. böylece başakşehir fener maçında berabere kalma hakkı kazanıyor.
    17 mart 2019 kayserispor başakşehir maçıöncesinde -> puan farkı 8. başakşehir fenerbahçe'yi yenip arayı iyice açtığı için bu maçta puan kaybetmesinde sorun yok, 4 mayıs 2018 başakşehir sivasspor maçı'ndan beri başakşehir maçı yönetmesine izin vermedikleri yaşar kemal uğurlu'yu atıyorlar. o da normal şekilde maçını yönetiyor, maç berabere bitiyor.

    fakat galatasaray bursaspor'u yenip* puan farkını 6'ya düşürdüğü anda 7 nisan 2019 başakşehir konyaspor maçına yine bir tetikçi atanıp farkın kapanmasına müsaade edilmeyecek. başakşehir 33. haftada türk telekom arena'ya bizim en az 4 puan önümüzde getirilecek, 4 mü olur 7 mi olur orasını bilemem. ama bütün uğraş bunun için veriliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın