resim
Fernando Francisco Reges
Takım:Internacional
Mevki:Ön Libero
Yaş:36
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 1938
    oynadığı son maçlarda sanki kötü oynayan tek kişi kendisiymiş gibi yorumlar yapılan futbolcu. takım olarak oldukça kötü bir futbol oynuyorduk fernando varken, hala da öyle oynuyoruz.

    geçen seneki performansından oldukça uzak olsa da tek kalemde üzeri çizilecek bir oyuncu değildir. bu kadar süre kadrodan uzak kalması çok saçma. bildiğim kadarıyla 1-2 haftadır antrenmanlara çıkıyor. buna rağmen maç kadrosuna alınmıyor. en son sene başında* feghouli‘ye bu şekilde bir ayar çekmeye çalışıp sinan’ı 11 oynatmıştık. o haftalarda ne kadar puan kaybettiğimiz ortada. şimdi de donk veya selçuk ile, hatta bunlar bile oynamıyor, fernando’yu ikame etmeye çalışıyoruz.

    umarım gerçekten sakat olduğu ve hala tam iyileşemediği için oynamıyordur. yine bir inat uğruna oynatılmıyorsa ciddi sıkıntı. geçen seneki formuna döndürmeye çalışmak yerine adamı çöp hale getirmeye çalışıyoruz.

    not: hala çok kötüyse yerine donk’un ilk 11 oynamasını anlarım ama onu bile yapmayıp emre akbaba‘yı orta sahanın merkezinde kullanmayı kimse açıklayamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın