resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 1766
    ayağında oluşan birkaç tane kırıktan sonra 2018 - 2019 sezonun geri kalanında ne yazık ki çokta bir şey bekleyemediğim oyuncudur.

    fiziksel adaptasyonun yanında "bir daha ayağım kırılırsa ya da sakatlanırsam ne olur?" diye korkularını da yenmesini beklememiz gerekecek.

    bunların yanında uzun süren sakatlığından sonra süre aldığı iki karşılaşma olan 24 şubat 2019 galatasaray akhisarspor ve 11 mart 2019 galatasaray antalyaspor maçlarında sağ iç gibi görev alması var olan bütün negatif yönlerini ortaya çıkarmış durumda.

    kişisel düşünceme göre(tabi fiziksel kalitesini arttırdıktan sonra) onyekuru yerine sol önde oynaması gereken oyuncudur. hem sağ tarafta var olan düzeni bozmamak için hemde sol taraftaki en temel problemimiz olan oyun aklını sahaya koyabilecek futbolcudur.

    mevcut durumda sol bölgede nagatomo - ndiaye - onyekuru oynamaktadır. bu futbolcuların en temel özeliği atletik yapıları ile sahada olmaları ama sol kanattan organize bir atak gerçekleştirimemeleri takımımız adına çok önemli bir eksik. bundan ötürü bütün yük belhanda - feghouli - mariano üçlüsüne biniyor. şayet emre sol önde denenirse ters ayaklı olarak şut çekme, diagne' ye ve diğer futbolculara pozisyon hazırlama konusunda önemli bir yol kat edebiliriz.

    onyekuru' nın özellikle deplasmanlarda kaybolması ve pas oyununda olamaması nedeniyle bir alternatif olabilir diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın