resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 1765
    israrla ve düzenli olarak forma bulması halinde iki tane irfan can eder emre akbaba ama henüz yeterince takımda bir dişli olamadı. bunun ana nedeni belhanda-feghouli ikilisi. çok iyi uyum sağlayan bu ikili, emre’nin verimli olacağı iki mevkiyi de dolduruyorlar. zaten belhanda’nın da feghouli’nin de performansı emre akbaba geldikten sonra ikiye katlandı. çünkü çok iyi biliyorlar ki biraz form düşüklüğü yaşasalar yerlerini kaybedecekler. aynı şey henry için de geçerli.

    emre akbaba’ya tavsiyem, sabırlı olması. sezon sonuna kadar alabildiği kadar süre alıp önümüzdeki sezon takımın ana dişlilerinden biri olmayı planlaması. çünkü belhanda ya da feghouli veya her ikisi birden transfer yapacaktır. işte o zaman takımda onların yerini doldurabilirim mesajını net bir şekilde vermeli fatih hoca’ya.

    emre akbaba henüz çok genç ve kendisini on numara ve yan mevki olarak sağ açık pozisyonuna hazırlayabilir. (sekiz numara için uygun olmadığını kabullenmeli.) bunun için özel çalışmalar yapması ve bir ekiple çalışması gerektiğini düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın