resim
Giorgio Chiellini
Görev:Gelişim Antrenörü
Takım:LAFC
Yaş:39
Uyruk:İtalya
  • 142
    aktif stoperler arasında defansif açıdan en iyisi olduğunu söyleyebilirim. ramos var mesela ama ramos çok fazla kart görür, çok fazla maç kaçırır. bu adam öyle değil.

    12 mart 2019 juventus atletico madrid maçının son dakikasında yaptığı harekete penaltı vermek ağır bir karar olur. topa, topun gelişine ve chiellini'nin vücut hareketine bakınca hamlesi topla oynama amacıyla yapılmış gibi gözüküyor. öyle değilse bile o görüntüyü verebilmek çok önemli. atleticolu oyuncu görmezden gel dersin ki bu adam topu göğsüne almak için hamle yapmış. topa giderken neden anlamsızca boşluğa doğru bi kendisini savurmuş, hamle yapmış vs demezsin. rakibi görmezden gelip topu ve chiellini'nin vücudunu izlediğinde herşey gayet doğal. herşeyin gayet doğal olduğu bir pozisyonda da omuz omuza çarpışmaya penaltı veremezsin. alttan temas olsa belki ama omuz omuzadan ekmek çıkmaz yani.

    kendisinin çirkefliği ile ilgili şunu söyleyeyim. juve ile 2 maç oynadık. bize karşı hiç bir çirkefliği olmadı 2 maçta da. atletico madrid'in oyun şekli az çok ortada. çirkefliği tamamen rövanşist duygularla yaptığını düşünüyorum. çünkü sürekli başvurduğu bir şey değil bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın