• 35
    çıkacak 3 doğal sonuçta da hem mutlu olacak hem de üzülecek hem fenerliler hem de galatasaraylılar vardır diye düşündüğüm maç. şöyle ki;
    başakşehir galip gelirse; biz şampiyonluk açısından üzülürüz ama fener'e çaktıkları için sevinenlerimiz de çıkar içimizden muhakkak. aynı şekilde yenildiği için üzülen fenerlilerin yanında galatasaray'ın puan durumunda başakşehir'e yaklaşamamasına sevinecek fenerli sayısı hiç de az olmayacaktır.
    fener yenerse; sanırım şampiyonluk hesabı ile hepimiz çok seviniriz ama fener kendini biraz daha alt gruptan kurtaracağı için "ne güzel takılıyordunuz aşağılarda da biraz eğleniyorduk" düşüncesi de aklımızın bir tarafında içimizi burar bir yandan. neyse deriz, aslolan bizim şampiyon olmamız neticede, kim takar fener'i diyerek bağlarız olayı. fenerli açısından bakarsak takımı galip geldiği için sevinecek fenerlilerin yanında galatasaray'a yol verdikleri düşüncesiyle üzülecek fenerli oranı da hatırı sayılır miktarda olacaktır eminim.
    beraberlik olursa da, biz yine seviniriz, fenerliler ise çoğunlukla galatasaray'a iyilik yaptıklarını düşünerek üzülebilir bence.
    netice olarak, şampiyonluk, küme düşme mücadelesi, ezeli rakibin her maçını kaybetmesi isteği üçgeninde duygusal gitgellerle dolu bir maç olacağı kesin.
    galatasaray için en hayırlısı neyse o şekilde sonuçlanması dileğiyle...
App Store'dan indirin Google Play'den alın