• 14
    başlığa göre yorumlarsam; sokaklarda işkence gören, aç kalan hayvan dostlarımızın rehabilite olduğu gönüllü derneklere bağış için veya devletin sosyal imkanlarının kucaklayamadığı, devlet tarafından ödenmeyen ilaçları olan veya durumu iyi olmayan vatandaşlarımız için yapılıyorsa benim de kulübümün yapmasını istediğim, ayrıca onların yaptığı kampanyaya da rakip takım taraftarı olarak katılabileceğim durum.

    içeriğe baktığımda ise; slimani gibi milyonluk eşeklere saçılan veya birkaç kişinin veya menajerin cebine inen milyonlarca euro için yapılması planlanıyormuş. eşeğe altın semer vur, eşek yine eşek. galatasaray'ım ilk defa kar açıkladı ve elimizde gelir getirecek bir sürü futbolcumuz var, az paralara çok performans veren genç futbolculara sahip olmaya başladık ve beğenmesek de lig 2.'siyiz an itibariyle. demek ki bu işler para saçmadan da yapılabiliyormuş. çok alıştı kulüpler ellerinden tutulmasına. önce kendi başlarına yetmeyi öğrensinler ki sonrasında biz onların eksik kaldıkları kısımları tamamlayalım.

    kulüpler halkın alım gücü bu kadar düşmüşken; insanların yaşam kalitesi yerlerde sürünürken; ülkede sanayi, tarım son yılların en kötü zamanlarını yaşarken; hiçbir katma değer yaratmadan böyle bir yardımı hak etmiyor.

    bunun dışında da yıllar önce bize gülen fenerbahçe taraftarını piste davet ediyorum, gülme sırası bizde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın