resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 2644
    müthiş bir kibre sahip teknik direktör.

    her basın toplantısında, doğruluğundan emin olduğu, sonu gelmeyen, giriş-gelişme-sonuç bölümleri birbirleriyle bir türlü bağlanamayan, sürekli yuvarladığı için anlaşılmayan kelimelerle dolu cümlelerle, sağa sola ayar vermeye çalışıyor. eleştirilmeye asla ve asla tahammülü yok. kendisini eleştiren birisine kafayı takıp imkan buldukça iğnelemeye çalışıyor. bunu da devamlı tekrarlayarak yapıyor. basın mensuplarındam duymak istemediği sorular gelince anında parlıyor, saygısızlığa varan cümlelerle hiddetini yansıtıyor.

    ama sorsanız fatih terim egolu. iddia ediyorum, fatih terim ile şenol güneş'i, kariyer olarak yer değiştirseniz, şenol güneş basına fotoğraf vermekten dahi imtina ederdi. türk futbolunda gelmiş geçmiş en çok eleştirilen (ki çoğu zıvanadan çıkmış şeyler) adam fatih terim fakat gel gör ki eleştiriye kapalı olduğu iddia edilen kişi de fatih terim. sanırım zirvede ve göz önünde bulunmanın kaderi bu.

    tüm bunların yanında bu kadar uzun cümleler kurup da anlatmak istediği hiçbir şeyi anlatamayan başka bir spor adamı görmedim. her seferinde akıllara hamdi ışık'ı getiriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın