• 319
    6 mart 2019 paris saint germain manchester united maçından sonra ağlamalarıyla daha da küçük düşmüş olan fransız takımı. yok hakemmiş yok penaltıymış değilmiş bilmem ne.

    bir kere bence penaltı tartışmaya bile açık değil, gayet kolu açık ve yeteri kadar mesafeden geliyor top. diyelim ki penaltı haksız. sen kendi evinde şu maçı 90. dakikadan önce bitiremiyorsan sorun bizzat sende demektir. manchester çok mu iyi top oynadı? hayır. psg erkenden havaya girdiği için hatalarını değerlendirdiler sadece.

    herhangi bir sermayenin satın aldığı ve para basarak şampiyon olmaya çalıştığı her takıma bilinç altımda düşmanlık hissediyorum. city ve psg bunların başını çekiyor. başarısız olmalarından inanılmaz keyif alıyorum. hele böyle kepazelik yaşadıklarında değmesinler keyfime.

    umarım seneye bu sefer tam bir hakem hatasıyla elenirler daha da kudururlar. siz para aklayacaksınız diye bizim futbol zevkimizi öldürmeye, tarihi olan kulüpleri illegal şekilde güçsüz düşürüp alt etmeye çalışmaya hakkınız yok. sizin gibiler yüzünden ffp diye bir kural koydular. bir tek sizlere işlemedi anasını satayım, bizim gibi zaten para sıkıntısı yaşayan takımlara para cezası kesmeye yaradı. şimdi gidin denginiz olmayan fransız takımlarını yenip "büyük" takım olduğunuzu zannedin bir sene daha.
App Store'dan indirin Google Play'den alın