• 314
    hala başlığının altında caz yapılan takım. tabii sizin beceriksiz ellerinizden çıkan caz da kalitesiz oluyor. oturup amedspor savunmuşlar.

    milliyetçilikle alakam yok, askerlikten hoşlanmam ve büyük ihtimalle ama öyle ama böyle gitmeyeceğim, bütün makro teorileri saçma buluyorum. bu kısa bilgileri verdikten sonra şu bilgiyi de vereyim: bu takım pkk'yı desteklediğini alenen beyan eden deniz naki'ye ceza vermedi. onu destekledi. onu oynattı. ona ödeme yaptı.

    pkk da ister terör örgütü deyin, ister barış güvercini deyin, ister lolipopçu deyin, masum insanları öldürmüş bir örgüt.

    pkk'yı, pkk'lı futbolcuyu, o futbolcuyu oynatmış takımı desteklemek de tarafını belli etmektir. masum insan öldürenlere alkış tutuluyor, sözlük yönetimi de izliyor sanırım.

    amed'i savunacaklarmış da bilmem neymiş de. hele hele bak şu tiplere ya. ulan sanırsın diyarbakırspor isimli bir futbol kulübü ortada hiçbir şey yokken, sıradan sporcuları varken sürekli eziliyor, protesto ediliyor, saldırıya uğruyor.

    ulan adamlar pkk'yı desteklediğini beyan eden oyuncusunun arkasında durdu be. kusura bakmayın biraz ben barış güvercini olacağım bu turda. desteklediğiniz tiplerin destekledikleri umarım dönüp dolaşır sizin de içinizi o veya bu şekilde yakar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın