resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 1747
    özellikle yerli oyuncuları, taraftarlıkları (!) nedeni ile çok fazla benimsiyoruz, artık sosyal medya her yerde bu nedenle insanların olay ya da kişiler ile nasıl etkileşimde olduğu çok belli oluyor, sonuçta emre de sosyal medyada arkasında nasıl bir güç veya bensimseme ( cimbomun çocuğu emre akbaba ) olduğunu fark edebilecek bir insandır neticede. burada emre iyi galatasaraylıdır değildir o ayrı mesele ama esas nokta şu ki; kendimiz, kendi oyuncularımızı yükseklere çıkartıyoruz, bazen de fazla yükseklere.
    örnek vereyim, sinan gümüş henüz genç takımda iken herkes sinan sinan sinan diye yaygara koparıyordu, instagram' da fotoğraflarının altına yazılan destek mesajlarını hepimiz hatırlıyoruz ( taraftarın destek vermesi kötüdür demiyorum yanlış anlaşılmasın ) ve sonrasında olanlar, sinan' ın geldiği nokta ortada.
    şimdi dönüp emre' ye baktığımızda, sanki lütfetmiş de bizde oynamaya gelmiş gibi davranılıyor. bu adam sonuçta bedava gelmedi ve bedava da oynamıyor ve bedava da oynamayacak. bizim daha doğrusu olarak taraftar olarak bizlerin ilk geçmesi gereken süreç bilinçlenmek olmalı. emre geldi, müthiş 1-2 sezon geçirdi de biz mi görmedik ama öyle bir şey de olmadı - emre' nin kişiliği ve davranışları çok iyi olabilir ama bu durum bize fayda sağlamaz - ama biz yine de devasa bir destek veriyoruz. böyle olmamalı, oyuncular gelmeli, kendilerini ispat etmeli ve sonra değer görmeliler. eğer bu söylediğimi yapabilirsek, hiçbir oyuncu kendisini olduğundan daha değerli ve önemli sanmaz ve böylelikle de esas görevi olan " takıma faydalı olma " görevini yerine getirir.
    emre' nin mevcut haline de bakarsak eğer, bu sezon kendisinden bir şey beklememiz büyük hayalperestlik olur. eğer yaz kampını gerek mental ve gerekse de fiziksel gelişim açısından verimli geçirirse, gelecek sezonun ilk 5 maçında neyin ne olacağını görürüz. tabi gelecek sezona, yönetim devam eder mi, fatih hoca devam eder mi, emre ne durumda olur zaman gösterecek ama bu sezon bitince bir çok şey değişebilir, makul ve mantıklı davranmamız lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın