• 6830
    popüler kültürün rezil bir göstergesi olan taraftardır. o kadar anlık, o kadar gündeme göre hareket eder ki anlatamam. galatasaray taraftarı, gerçekten söylüyorum mide bulandırıcı bir yere geldi artık. gerek sosyal medyada gerekse tribünde rezil bir profil çiziliyor. gerçekten bazen gerizekalılık sorunu yaşanıldığını düşünüyorum artık belli başlı konular özelinde.

    örneğin mbaye diagne 20 gol atarken "mal mı yav bu yönetim nasıl alamaz şöyle adamları, paran da var elinde bas parayı al." der, ama diagne 2 maçı boş geçince "elimizde patlayacak hemen araplara satalım." der. bu tezcanlılık örneğidir.

    örneğin fernando muslera kötü oynuyorsa sürekli olarak onu eleştirir, yerine oynayan ismail'in daha kötü kaleci olduğunu görmesine rağmen muslera yerine ismail oynasın ister. bu ise kötü niyetlilik örneğidir.

    luyindama marcao ikilisi bambaşka futbolların oynandığı, bambaşka dillerin konuşulduğu bir yerden kalkıp bambaşka bir dilin konuşulduğu ve bambaşka bir futbolun oynandığı bir yere gelirler; ilk hatalarında dany ile chedjou ile kıyaslanırlar. her ikisinin de takımdan gidiş dönemlerini hatırlamasak hadi yine siz haklısınız diyeceğiz de, adamların kıçına teneke bağladınız beyler. yine siz yaptınız bunu.

    takımın en efektif oyuncuları belhanda ve feghouli'nin maaşını ağızlarından düşürmezler ama selçuk inan için tek kelime etmezler.

    velhasıl liste uzar gider. galatasaray taraftarı mantığını ve muhakeme yeteneğini yitirmiş, zamanın akışının kucağına oturmuş durumdadır. akıl, mantık, muhakeme gerçek hayatta da lazım olabilecek şeyler. lütfen kullanın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın