• 23
    ligin bu haftasına kadar gerek hakemler gerekse de dış (!) faktörler çerçevesinde kaybedilen puanlar olmasına rağmen öncelikle bizim futbol oynamayı bir türlü beceremediğimiz bir sezonda şampiyon olma ihtimalimiz artık kalmamıştır. kendi ellerimizle, beceriksizliğimiz ve adeta isteksizliğimiz ile hediye ettik şampiyonluğu.
    bence fatih terim romantizmi ya da metin oktay ruhu demogojisi yapmayı bir kenara bırakalım zaten durumu sıkıntıya düşen metin oktay’ı kullanıyor da neyse. ilk yarıda fatih hoca büyük cezalar aldı kabul ama göz göregöre geldi o cezalar, başka zaman yaşlı kurt zeki adam diyoruz da daha stratejik davranılabilirdi çünkü dengelerin hangi yöne kaydığı belliydi ama yok biz kahramanlıklar seviyoruz!
    özellikle yönetimin basiretsizliği nedeni ile ilk yarıyı galatasaray (!) seviyesinde olan bir forvetimiz olmadan geçirdik ve ardından kamyonla para verip galatasaray seviyesinde olan diagne’yi (!) transfer ettik peki ne değişti, ben söyleyeyim hiçbir şey. her seferinde de bahane hep hazırdı “ bu takımı fatih terim kurmadı “ e arkadaşım o zaman kendince kursaydı, yazın eldeki parayı sadece emre akbaba’ya gömmeseydi, o zaman satsaydı istemediği adamı. kimse ama ozan hocanın sayesinde parladı satıldı ve para kazanıldı demesin, ozan’ ı şartlar ve taraftar parlattı geçen süreçte. bu takımın bir oyun planı yok, haftalardır ne oynadığı belli değil, şampiyonalar liginde basit bir gruptan çıkamadık, ligin bu haftasına kadar skandal puanlar kaybettik.
    artık taraftar olarak şapkamızı önümüze koymamız lazım, romantizm kasmak mı yoksa realite mi ? yeter kendimizi kullandırdığımız, gözlerimizi açalım, bu seneyi kaybettik önümüzdeki seneyi de kaybetmeyelim. bir not da fenerbahçe ve beşiktaş bu kadar kötüyken gidip şampiyonluğu başakşehire hediye eden beceriksiz yönetim ve teknik kadroya, hiç bahane aramasınlar çünkü tüm diğer faktörlerden önce kendileri görevlerini zamanında, doğru ve gerçeklere uygun yapmadılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın