• 21
    galatasaray için hala matematiksel olarak devam eden süreçtir. fakat şampiyonluğun oldukça zor bir ihtimale dönüştüğünün farkında olmamız gerekir.

    şampiyonluk inançla, sanrılarla, motivasyonla gelecek bir şey değildir. futbol sahasında kimin neye inandığının bir önemi yoktur. orada romantizm sökmez. romantizmin etki alanı bireyin zihnidir. hesap, kitap, çalışma, araştırma, pratik yapma, soğukkanlı olma gibi şeyler romantizmi önünde sonunda alt eder.

    şampiyonluk için en başta fizik gücü daha sonra da bir oyun planı lazım. fizik gücü konusunda şahsi olarak hala tatmin olmuş değilim. hadi kondisyon sorunu çözüldü diyelim, bizim bir oyun planımız yok. bireylere bağımlıyız.

    sorunlarımızın çözümü adına tek umudumuz fatih terim'in ise kafası başka şeylerle meşgul gibi. federasyon & mhk çıkmazından kurtulması gerekiyor. tamam, hakkımız yendi, kendisi de haketmediği cezaları aldı, eyvallah, hiç itirazım yok. iyi de 2018-2019 sezonunun başından beri iyi oynadığımız maç sayısı en fazla 2-3. o nasıl olacak?

    umarım hocamız yaptığı yanlışların farkına varıp gerekli adımları atmaya başlar. yoksa tren kaçıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın