• 871
    açık konuşmak gerekirse; her ne kadar özetleri takip edip, s sports’dan aklıma geldikçe maç izlesem de avrupa futbolundan 1-2 yıldır uzağım. eskiden göze hoş gelen futbol sergileyen en az 2-3 takım belirleyip galatasaray’ımızın yanında onların da tüm maçlarını izlemeye çalışırdım. illa ligini domine eden bir kulüp olmasına gerek yok. örnek vermek gerekirse (aklıma gelmeyenler olacaktır ama); 2016-2017 sezonu hoffenheim’ı , 2012-2013 malaga’sı, tabii ki 2015-2016 leicester’ı, 2011-2012 dortmund’u ve tüm bunların yanında 2012-2013 manchester united’ı izlemekten keyif aldığım lig performanslarına imza atmışlardı. bunlara bir dönemler athletic bilbao, möchengladbach, newcastle, southampton, roma, napoli, st. etienne, leverkusen, palermo da katıldı.

    hal bu durumda 1-2 yıldır tek tük denk geldikçe izlediğim takımlar varken, oynadığı futbol veya belirli bir futbolcusu için izlediğim kulüp yok. (şu an ise maçlarını izleyemesem de teknik direktörü yüzünden maç skorlarını takip ettiğim bir takım -manchester united- var.)

    bu yıl solksjaer gelmeden önce mourinho’nun eleştirildiği dönemde 2-3 united maçı izlemiştim ve gerçekten hayal kırıklığına uğradım. bu savunma elemanlarıyla başarısız olmalarına çok şaşırmamak lazım ama her ne kadar çok başarılı gitmese de sonuçta manchester united ismi var diyorsunuz. derken solskjaer’i getirdiler. ben de birçokları gibi sene boşa gittiğinden geçici olarak getirildiğini ve bir başarı beklenmediğini düşünürken , ilk etapta pogba gibi mou’yla sorunları olan futbolcuların performansının anlık patlamaları ve sonrasında hocanın da ağırlığını koyarak oyun stilini değiştirmesiyle united çehre değiştirdi. şu an 3.’lüğü zorluyorlar ve bence 3. bitirecekler bu seneyi.

    ciddi manada “ulan bu maçlar sonucunda da mı serileri bozulmadı?” diye diye en azından maç sonuçlarını ve maç özetlerini takip ediyorum. sonrasında başarılı olurlar mı bilmem ama keyif alarak ve galip gelerek devam ediyorlar. şimdiye kadar yeni teknik adamlarıyla ligde 10 galibiyet 2 beraberlik aldılar. gerçekten muazzam.

    tüm bunların yanında nisan ayı sonunda bir city maçları var ki, şampiyonu belirleyebilir . bakalım neler olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın