• 21
    bu olay fatih terim'den ziyade teknik adamlığa cesareti olmayanların, tembellikte çığır açmış yeni neslin suçu bana kalırsa. hasan şaş ve ümit davala'da bence bu cesaret yok mesela. fatih terim galatasaray'ın başına geçtiğinde hemen kulübe koşuyorlar, hoca gönderilince trt spor'da yorumculuk yapıyorlar.

    yılmaz vural yaşı kadar takım yönetecek neredeyse, gençlerde tık yok. hep birilerinin sırtından beslenme var. referansları fatih terim olduğu için bu takımda görev alıyorlar. fatih terim'e ben kızmıyorum şahsen.

    yalnız beni asıl şaşırtan şey şu, fatih terim'i örnek alıp onun oyun felsefesini benimseyen yerli bir hoca yok. adam ligde 7 şampiyonluk kazandırmış, örnek alınan isim bir şampiyonluğu bulunan aykut kocaman. hayır fatih hocanın oynattığı futbolu -aslında beğeniyorum da bazı takıntılarından vazgeçmiyor- beğenmiyorum ben de ama ulan 7 şampiyonluk almış adamın oynattığı futbol hiçbir yerli teknik adam tarafından benimsenmez mi? halbuki hocanın takıntılarını kırabilecek yeni bir teknik adam çıksa gelişime çok açık bir felsefe. örneğini zaten almanya'da görmekteyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın