• 254
    9 mart 2019 başakşehir fenerbahçe maçı yaklaşırken hatırlatılması gereken maç.

    bu maçtan önceki * puan durumu:

    1.fenerbahçe-maç fazlasıyla 67, bu maçtan birkaç saat önce kasımpaşa'yla oynayıp 0-1 kazanmışlardı ve gözlerini bu maçtan gelecek bursaspor'un puan kaybına dikmişlerdi.
    2.bursaspor-maç eksiğiyle 65
    3.galatasaray-maç eksiğiyle 60
    4.beşiktaş-58

    hiçbir iddiamız yoktu yani, bursaspor'u yensek bile 2. olup şampiyonlar ligi hayali kurmak bir hayaldi, bursa'nın bu son deplasmanıydı, ankaraspor küme düştüğünden ötürü 33. haftayı 0-3 yenip bay geçeceklerdi. 2 iç saha maçında 4 puan alsalar bile ligi bizim önümüzde bitirmeyi garantileyeceklerdi. alttan beşiktaş'a karşı da ikili averaj üstünlüğümüz vardı, ligi bir şekilde önlerinde bitirirdik.

    kısaca bizim için sadece bir prestij karşılaşması gibi bir şeydi bu maç. bu maçtan önce günlerce bunun muhabbeti döndü, galatasaray bırakacak maçı bursaspor şampiyon olsun diye. ve hakikaten bu maçı bursaspor'a bıraksak sadece 2 iç saha maçı kalıyordu adamların geriye. bir şekilde kazanıp şampiyon olurlardı yani. (zaten kazandılar kalan 2 maçlarını bu maçtan sonra.)

    maç bütün bu dedikoduların gölgesinde oynandı, biz de pozisyonlar bulduk bursaspor da, ama gol çıkmadı, 0-0 bitti ve bitime 3 hafta kala fenerbahçe lider oldu bu maçtan aldığımız puan sayesinde. son hafta 20 tane gol kaçırıp kendi kendilerini şampiyonluktan ettiler diye bu maçta bursaspor'a taktığımız çelme konuşulmadı.

    biz hatırlatalım da, sonra başakşehir'e maçı verelim de galatasaray şampiyon olmasın diyenler bir daha düşünsün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın