• 10
    son derece haklı bir eleştiri.

    bir yandan "terim'siz olmuyor, eleştirip durmayın, ayrıca emekli olunca ne yapacağız?" diye düşünmekten geri kalmayan arabesklerin (ki son derece mantıklı), diğer yandan "bilmem kim de teknik direktör yetiştirmedi, saçma sapan bir eleştiri" gibi zırvalıklarla çelişki yaşaması muhtemel.

    kendinizi manu ve barça ile bir tutuyorsunuz herhalde. terim hariç bu takım modern zamanlarda tek bir stabil, başarılı dönem geçirmiş mi? manu, barça sendeler ama toparlanır. arkalarında sermaye, isim, para var. biz ne halt edeceğiz?

    "aslolan galatasaray" diye toplamda 4 kere göreve gelmiş mi acaba ferguson? ortada bir duygusal bağ var ise ben terim'den hem sözleşmesini sembolik olarak çok düşük miktarda imzalamasını hem de kendisi sonrası dönem için hoca yetiştirmesini isterim. sizi bilmem, benim beklentim büyük. büyük işler yapmış adamdan her şeyi beklerim, niye beklemeyeyim? böyle başarılı insanlar belli yaştan sonra sadece prestij ve şan için çalışmalı. diğer konularda kazanamadığı bir şey yok zaten.

    bir de dip not: eğer bir gün bu kulüp hata edilir de taraftara açılırsa, o gün sonu olacak ve sıradanlaşacak. allah yazdıysa bozsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın