• 22
    hiç başkan olmaması gereken birinin istifası ile geç olsa da olması gerekendir. eski kulübünden 100 milyon euro alacaklı başkan mı olur hele de iddaa ihalesi sahibi?

    yıldırım demirören federasyonuna destek vermememiz nedeniyle kurullarında bizden hiç kimse yoktu. hani şu sadri şener’in çaktırmadan el kaldırarak destek verdiği federasyonun kurullarına adam soktuk diye böbürlendiği,kendisini savunduğu oluşum. sonradan kendileri ali dürüst’ü aldılar bizden. o da dostlar alışverişte görsün olayı zaten. yaşananları gördük hakkımızı koruyamadığı gibi, istifası sonrası dönüşü ile her tarafı bjk’li fenerli dolu federasyonun galatasaray’a yarandığı algısı bile yapıldı.

    ayrıca içerisinde olmadığımız federasyonun sadece bize nasıl horozlandığını görüyoruz. son dönemde aldığımız cezalar aynısını yapan rakip yöneticilerinin, hocalarının ve futbolcularının almadıkları cezalar ortada. hakem atamaları, maç saati ayarlamaları,yabancı sınırı konusu, istiklal marşı mevzusu vs. vs. örnekler sürüsüne bereket çoğaltılır.

    şimdi kulislerde aziz yıldırım, nihat özdemir, rıdvan gibi isimler konuşuluyor. bu isimler federasyona başkan olursa yıldırım demirören’i bile mumla ararız. bakın yıldırım demirören’i bile.

    sözün özü galatasaray camiası hakkımızı yedirmemek adına yeni federasyonda etkin olmalı ve yularıdaki gibi fanatik isimleri seçtirmemeli. sonradan canımız yandığında verdiğimiz tepkiler havada kalıyor. ne yapacaksak federasyonun kurulma aşamasında yapmalıyız ki geç olmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın