• 98
    (bkz: sezonun en önemli maçı)

    (bkz: sezonun en önemli maçı entrylerinin sıkmaya başlaması) :(

    24 şubat 2019 galatasaray akhisarspor maçının günü, 3 mart 2019 bb erzurumspor galatasaray maçının saati ve 27 şubat 2019 hatayspor galatasaray maçındaki rezalet hakem ve var fiyaskosundan sonra kamuoyu baskısı oluşturduğumuz tff de maça kendince en iyi hakemini atamış.

    (bkz: cüneyt çakır)

    bizim gözümüzde cüneyt çakır şaibeli bir hakemdir. üzerine konuşmaya gerek yok. bu atamanın geleceği gün gibi belliydi.

    maçın saatinin değişmesine mani olan güç, bu maçın sonucuna da tesir edebilecek bir güç, tabii biz çok çok iyi olmazsak.

    maç günü erzurum'da kar yağışı görünüyor. https://mgm.gov.tr/?il=Erzurum

    eğer kar geçtiğimiz hafta sonu istanbul'dakinden daha az değilse maçın oynanmaması için her şeyi yapmamız lazım. yok öyle çifte standart.

    zemin ısıtmalı da olsa bozulacaktır. o şartlar altında maçın sağlıklı şeklinde oynanması olası değil.

    zaten -12 dereceler konuşuluyor. nasıl spor yapılacak?

    dilerim futbol takımımız hem rakımı, atmosfer basıncını, oksijen seviyesini hem de iklimi, hava durumunu düşünerek normalden daha önce erzurum'a gider.

    gerçi dün hatay'da* olan insanları 4 gün sonraki maç için ne zaman nasıl götüreceksin?

    maçın saatiyle ilgili daha önceki maçlardan farklı bir saatte oynanması için erzurumspor'un anlamsız diretmesi de ilginç. bir de böyle şeylerde ufak hesaplar peşinde koşanlar her daim kaybetmiştir. ilahi adalet diye bir şey var. pazar akşamı göreceksiniz.

    ---

    saha içine dönersek, sakatlar sanırım iyileşemeyecek. yani cezalı mariano yerine linnes de oynayamayacak ve yüksek ihtimalle nagatomo sağ beke, emre taşdemir de sol beke geçecek. "diagne belki yetişebilir" dedi hoca. inşallah yetişir. yoksa mitroğlu'nun performansı düşük olursa alternatifimiz yok. fernando da sanırım dönemiyor ama dönse ne olur :(

    bu sert zemin ve soğuk havada topun çok fazla yerde kalmayacağı ve hava toplarının önemli olacağı düşünülürse ayakta kalabilecek olan, fiziği iyi, mücadele gücü yüksek oyuncularımızın oynaması daha doğru olacaktır.

    artık tercih hocanın.

    öyle bir maç ki aynı gün oynanacak olan y.malatya-ibfk maçından çıkacak olan skora göre lige havlu da atabiliriz, ligde, şansları eşitleyebiliriz de...

    ha gerçi o maçta hakem fırat aydınus'muş. operasyon çocuğu olduğundan fazla ümitli olmaya gerek yok.

    yine her iki maçtaki var hakemleri de maçtaki hakemler kadar önemli.

    erzurum'da opseth kırmızı kart cezalısı. pierre kanstrup* , tolga ünlü *, rashad muhammed * sakat görünüyor.

    tehlikeli oyuncular ise zaten obertan, eduok, léo schwechlen, scuk, lokman, egemen ve kaleci sehiç.

    orta sahayı tutar ve kontra atak yemezsek kalitemizle gol veya goller bulabileceğimizi düşünüyorum. gerekirse sabırlı ve sakin oynayıp 0-0 götürüp duran top vb şekilde rakibin de hatasını bekleyerek oynayabiliriz.

    pek normal şartlar olmayacak çünkü.

    seri yapmayı hedeflediğimiz 5'te 5'in 4. maçı. kağıt üzerinde en zoru. şu maçtan alnımızın akıyla çıkalım, kadıköy'e kadar (28. hafta) puan kayıpsız gitmek hayal değil.

    yollar buzlu dikenli taşlı olsa da cim bom başı dik yürür...

    (bkz: hedef 22)

    (bkz: kon2antra2yon)

    sen şampiyon olacaksın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın