resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 6860
    elbette yedek defans oyuncularımız luyindama ve marcão kadar iyi olmayacak ama semih kadar kötü olduğu zaman uzun vadede sendeleyip düşmek işten değil. hangi özelliğine binaen alındı bu adam? daha uygun bir fiyata semih'ten çok daha iyi futbolcular bulunabilirdi yedek için.

    hızlı değil, güçlü değil, hava toplarında muğdat'tan hallice, bire birde geçilmeyeceği oyuncu yok, sürekli sakatlanmaya meyilli, belinde kayma var, gözünde görme kaybı var. hangi vasıfla bu adam galatasaray'ın yedek oyuncusu oluyor?

    geriye kalan tek cevap evlatçılık. bunu ısrarla reddetmenin kime ne faydası var çözemedim. yahu bu adam hatayspor karşısında* bile güvenemeyeceğin bir adam. düşün ki kadıköy'deki fenerbahçe maçından evvel luyindama kart cezalısı ya da marcão sakat. bu adama mı güveneceğiz yani? o beğenilmeyen slimani bile eşekten düşmüşe çevirir bizi.

    ee, yedekte beklemesinin ne anlamı var o zaman? oynatsan idare eder diyemiyoruz, hatta görüldüğü gibi olanı da berbat ediyor; oynatmasan niye bu parayı veriyorsun?
App Store'dan indirin Google Play'den alın