resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 2618
    25 şubat 2019 beşiktaş fenerbahçe maçı ile kesinlikle yaş haddi sebebiyle emekli edilmesi gereken teknik direktör. milli takıma gidişinin neden bizler için bir lütuf sayıldığını da anlayabilmiş değilim. kendisinin milli oyuncularla da sıkı bir ilişkisi olduğunu falan da sanmıyorum. bizim ve fenerbahçe'nin yokluğunda, zaten güçlü olan beşiktaş kadrosuyla 2 sene boyunca yaşadığı şampiyonluk neden şu an ki rezil performansının önüne geçiyor onu da anlamış değilim. çok garip takıntıları, çok garip bir sistemi ve futbolcular da bir o kadar garip ilişkisi olan bir adam.

    66 yaşında, formsuz, oyunu okumayan, her daim hakem diye ağlayan, 3 kuruşluk aklıyla mesaj vermeye çalışan(u: sarpsborg maçından önce östersund'la aynı ligde diyerek güya bize laf çakması ve işin garibi birinin norveç diğerinin isveç takımı olması), 3-0'dan kendi evinde bağıra bağıra maç verecek kadar kör olmuş bir adam yerine milli takımın başında 40 kere okan buruk'u, aykut kocaman'ı tercih ederim.

    ama başta dediğim gibi asıl sinirimi bozan şey tff'nin bir halt varmış gibi peşinden koşması ve sık sık karşımıza gelen "şenol güneş milli takımda", "perşembe imzalıyor", "hayır takımımın başındayım", "iki takımı aynı anda çalıştırmam", "bundan sonra sadece milli takımda çalışırım", "tazminatı tff verecek", "tff ile bjk pazarlık halinde" tarzı haberler. ne bu tantana kardeşim. uzat sözleşmeni beşiktaşla ne haliniz varsa görün, adam mı yok koskoca milli takıma. ne bu yeni gelin edaları?
App Store'dan indirin Google Play'den alın