resim
Henry Chukwuemeka Onyekuru
Takım:Al-Fayha
Mevki:Sol Kanat
Yaş:27
Boy:1.75
Uyruk:Nijerya
  • 1006
    rodrigues satıldığı zaman yapılması gereken şey devre arasında aldığımız iki santrfordan birini kanatlarda da görev alabilen, mobil bir oyuncu seçmekti fakat bunu başaramadık, iki tane cezasahası içi golcüsü aldık. bu sebeple şu anda onyekuru'nun formasını tehdit eden bir oyuncu yok ve bu yüzden kendini saldığı kanaatindeyim. forma rekabeti olmayınca oyuncu kendini zorlamıyor.

    yunus akgün oyun alışkanlığını değiştirip sol kanatta oynamaya adapte olursa veya emre akbaba form tutup yeniden skor üretmeye başlarsa onyekuru yedek kalabilir. bunun dışındaki senaryolarda fatih hoca onyekuru'yu yedek bırakmaz çünkü o zaman önde basan her takım elimizi kolumuzu bağlar. onyekuru'nun delici özelliği rakip defansın geriye çekilmesini ve oyun merkezini ileri itmemizi sağlıyor, bu sayede üçüncü bölgeye daha rahat geçiyoruz. onyekuru olmazsa takım euro 2016'nın ilk iki maçındaki türkiye'ye döner, iki kanadına da delicilik özelliği veya forvet özelliği olmayan adamlar koyarsan rakip kaleye gidemezsin.

    beni en çok sinirlendiren hatası rakip hücum ederken onun tarafındaki beki marke etmeyi hiçbir zaman başaramaması. bir oyuncu savunma pozisyonu almasına rağmen yanından dümdüz koşu yapan adamı tutmaktan bu kadar mı aciz olur, her seferinde mi uyur anlayamıyorum. çizgiden ileri doğru koşu yapan bekle topun arasında duracaksın işte lan, bu kadar basit bir şey. fatih hoca'nın yerinde olsam "rakip hücuma çıkmaya başladığı anda bekine yapışacaksın yoksa seni falakaya yatırırım" diye tehdit ederim vallahi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın