resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 578
    bu adamı portekizden bizim bulup çıkarmamız gerçekten çok acayip. porto, benfica hatta braga dururken, hatta ve hatta portekize kamp kurmuş onlarca büyük takım scoutları dururken, bu adamı bizim ordan çekip çıkarmamız..hayret kere hayret.

    bugün dünyada çok para eden stoperlerin tek ortak özelliği top tekniklerinin üst düzey olması. hepsinin bir eksiğini bulabilirsiniz. belki inanmayacaksınız ama van dijk dahil. gerçekten ararsanız, bir şeyleri eksik yaptıklarını görebilirsiniz. ama hepsinde eksik olmayan ve aksine üst düzey olan tek şey, top tekniği ve oyun görüşü.

    marcao da net olarak bu sınıfta. savunması kusursuz mu? hayır bunun için daha çook yolu var ama günümüz futbolunun istediği şekilde üst düzey bir savunmacı olmak için gerekli şeye sahip. top tekniği! bu da çok para demek. hem de çok ama çok para demek. henüz 22 yaşında. allah sakatlık kaza bela vermesin, savunma özelliklerini biraz daha geliştirirse, çok acayip paralara, çok acayip bir takıma satabiliriz. bakın aymeric laporte'ye; hiç abartısız hala savunması 20 üzerinden anca 12-13. maksimum o da ama çok acayip bir sol ayağı ve top tekniği var. ortasahaların atamadığı uzun topları atıyor. ve fiyatı 60 milyon euro civarında.

    marcao'nun da en fazla 1 sene içinde savunma prensipleri anlamında 1-2 seviyesi atlaması lazım. işte o zaman çok acayip paralarla kapımızı çalacaklar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın