• 295
    takımı rot ve balans ayarı için sanayiye götürmelik istatistikler ile sonuçlanmış maç.

    38 orta açmışız, bu ortaların 11 tanesi belhanda'dan, 10 tanesi feghouli'den ve 6 tanesi mariano'dan gelmiş. nagatomo bir orta açmış, onyekuru hiç orta açmamış. hücumlarımızın %44'ü sağ kanattan gerçekleşmiş.

    buna karşılık iki defa derin top atmışız, bir tanesi badou'dan öbürü de marcao'dan, sadece marcao'nun pası başarılı olmuş.

    takımın ortalama pozisyonlarına baktığımız zaman hem emre'nin hem de belhanda'nın sağ kanada meyilli olduğunu görüyoruz.

    istatistiklerin rakip ve savunma tarafına bakınca sol kanadın neden daha pasif kaldığı konusunda fikir sahibi olabiliriz ama. buna göre akhisar hücumlarının %50'sini sağ kanatlarından gerçekleştirmiş ki yuto'nun istatistiklerine de yansımış. yuto maçı 4 top çalma ve 3 engelleme ile bitirirken mariano sırasıyla 1 ve 1 şeklinde tamamlamış. onur ve zeki toplamda yedi orta açmışken barbosa ve kadir toplamda dört orta açmışlar.

    derin top ve orta verilerinin kıyası beni çok rahatsız etti açıkçası. fizik olarak kötü bir emre, takıma alışık olmayan bir kostas ve feghouli ve mariano ile oynamayı seven bir belhanda olunca bu sonuç ortaya çıkıyor sanırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın