resim
Emre Akbaba
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 1712
    fatih hoca, younes belhanda'yı 4-3-3 oyununda 8 numara görevine adapte etme challenge'ını zor da olsa sabırla bekleyerek kazandığını düşünüyor ve aynısını emre akbaba için de istiyor. hocam daha iyi bilir ancak, emre akbaba'dan manchester city'deki david silva gibi 8 numara çıkarmayı çalışmak bence bir ütopya ve boş bir çabadan fazlası değil.

    bir kere emre akbaba rakip kaleden uzaklaştıkça sıradanlaşıyor ve en kötüsü fizik olarak çok zayıf olmasından dolayı (sakatlık öncesi de böyleydi) topu pas bile yapamadan kaybediyor. ikili mücadeleleri kazanma oranı da çok düşük ki, 8 numara oynamayı becerebilyseydi bile gol yollarında böylesine iyi bir sezgiye sahip oyuncuyu kaleden uzak tutmak da anlamsız.

    açıkçası, emre akbaba'nın takımda alacağı en iyi rol çoğu kişinin belirttiği gibi 4-4-1(burası)-1 ama fatih hoca 4-3-3 oynatmakta kararlıysa ki öyle görünüyor, onyekuru veya feghouli'nin yerine oynatmaktan başka çaresi yok gibi. kısaca, en mantıklı çözüm, onyekuru yerine emre akbaba'ya kaleye yakın asimetrik bir rol vermek gibi duruyor..
App Store'dan indirin Google Play'den alın