resim
Konstantinos Mitroglou
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:36
Boy:1.88
Uyruk:Yunanistan
  • 575
    24 şubat 2019 galatasaray akhisarspor maçında sanıldığı kadar iyi oynamayan forvetimiz. pas oyununa yatkın, top kontrolü, top saklaması iyi, futbolu biliyor. bunlar artıları. bu artıları ile onun diagne'den çok çok daha iyi bir futbolcu olduğunu söyleyebiliriz. ancak kendisi rakip savunmalar yada rakip kaleci için öyle büyük bir tehtid unsuru değil. burada kostas var aman diye tedirgin olmuyor, yada kostas orta sahaya geldi diye diziliş bozmuyorlar. dün gece son dk o top önüne düşmese bugün pas oyunu oynayabiliyor ama çok etkisiz yea diye, eren derdiyok'un top kaybetmeyeni, pas yapabileni diye gömülecekti buna adım gibi eminim. ancak şunu da belirtmek lazım bir çok oyuncumuzun heyecandan bacağı götüne kaçacak bir pozisyonda muazzam bir soğukkanlılık gösterdi.

    diagne kostas'ın top kontrolü, saklanması ve dağıtılması anlamında yaptığı bir çok şeyi yapamaz, yaptığında da kostas gibi bilerek yapamaz. tesadüf sonucu yapar. ancak diagne'nin varlığı yaptığı istatistikler rakip savunmaları tedirgin ettiğinden dengelerini alt üst ediyor. zaten savunduğumuz şey diagne'nin iyi oynaması değil onun rakip savunmada bir tedirginlik yaratması ve belhanda ve feghouli'nin bu tedirginlikten bol bol istifade etmeleri.

    ben sezonun kalanında 4-4-2 oynamamız gerektiğini düşünüyorum. orta sahamız o kadar yetersiz ki selçuk donk fernando belhanda badou beşlisinin beşini birden oynatsak yine sorun yaşarız o derece. savunmamı hem savunma hem de top dağıtma anlamında başarılı. kostas'ın pas oyununa, takım oyununa yatkınlığı bize 4-4-2 oynama imkanı yaratabilir. sol kanatta belhanda'nın ileri ikilide kostas ve diagne'nin olduğu bir 4-4-2 denemeye değer diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın