• 118
    deplasman performansımızın belirleyici olacağı şampiyonluk. içeride genelde büyük maçlar kaldı, bunlar zaten final havasında geçecek. ne yapıp edip bir şekilde kazanmamız gerekiyor. bu konuda takımımıza güveniyorum. kafamda sadece deplasman maçlarını oynarken zorlanıyorum. çünkü kalan maçlar gerçekten zorlu duruyor kağıt üzerinde.

    erzurumspor
    bursaspor
    fenerbahçe
    konyaspor
    rizespor
    sivasspor

    sivasspor eğer şampiyonluk son maça kalırsa farklı havada geçecektir. bu yüzden onu ayrı tutuyorum. diğerlerinden farklı değerlendirmek lazım. diğer kalan 5 deplasmanımızdan 4 tanesi direkt olarak düşme tehlikesi yaşayan takımlarla. hadi rizespor o korkuyu biraz kırdı diyelim, bursaspor - fenerbahçe ve erzurumspor en kritik üç maç (hem bizim hem rakiplerimiz için), rizespor ise belalı deplasmanımız. konyaspor en azından sahada daha çok futbolun konuşulacağı, zor ama psikolojik faktörlerin değil teknik-taktik üzerine kurulu bir maç olacak. kendi kafamda zorluk derecesine göre sıraladığımda:

    1. erzurumspor
    2. fenerbahçe
    3. rizespor
    4. konyaspor
    5. bursaspor

    şeklinde liste oluşuyor. bu maçlarda maksimum 5 puan (1 mağlubiyet ve 1 beraberlik) bırakmamız gerekiyor. yoksa kısalan mesafede farkı kapatmaya fırsatımız olmayacak. iç sahada kayıpsız ilerlersek belki 1 mağlubiyet 2 beraberlik dahi bizi şampiyon yapabilir. ama çok stresli olacağını garanti edebilirim. neyse ki hem kulüp, hem takım, hem taraftar, hem de fatih terim stresli maçları oynamayı iyi biliyor. en çok buna güveniyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın