• 59
    maçı rahat kazanırız o yüzden oynamayanları oynatalım rotasyona girelim düşüncesi çok tehlikeli. tamam akhisar kötü durumda bir de üstüne cezalı ve sakat oyuncuları var. teknik direktörleri de yok. ama hatırlatmak isterim biz ne zaman böyle eksik bulduk dediğimiz bir takıma karşı oynasak cezalılar ve/veya sakatlar yerine oynayan oyuncular bize karşı coşuyor. biz bu takıma ilk maçta* 3-0 kaybederken yine hocasız kalmışlardı. tamam o maçta da hakem hataları önemli bir etki etti. bir de akhisarspor'un en çok alışık olduğu atak şeklini hatırlatmak isterim ki o da savunma arkasına atılan toplarla yakalanan pozisyonlar. maç kesin bizim deyip semih'i falan denersek yine bir hayal kırıklığı yaşarız.

    maça tam kadro as oyuncularla çıkıp ilk yarıda 3 fark yaparsak ikinci yarı denemelere başlayabiliriz anca. sanki kupa maçındayız da ilk maçı 5-0 kazanmışız ikinci maç cepte şu oynasın bu oynasın rahatlığındayız.

    akhisarspor'lu oyuncular bir üstündeki rakipleri birbirleriyle oynarken bu maçtan puan alıp avantaja geçmek isteyeceklerdir. o yüzden eksik meksik demeden yüksek konsantrasyonla maça başlayacaklardır.

    taraftar rahat, medya rahat, futbolcular da böyle rahat olursa maçta canımız yanar. aman dikkat.
App Store'dan indirin Google Play'den alın