resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 1143
    cristiano ronaldo’nun ilk 4 juventus maçındaki istatistiklerini bilmeyenler tarafından çöp, kazık vs diye hakaretlere uğrayan golcüdür. cr7 ilk 4 juve maçı: 0 gol 1 asist. o asist de 20 metreden gol atan adama pas vermiş olmak.
    zlatan ibra’nın istatistikleri? man utd’a transfer olduğunda ilk 4 hafta 4 gol atmıştı. akabindeki 8 hafta boyunca her maç 90 dakika sahada ama 0 gol 0 asist. noldu şimdi? bu mantıkla ibra da çöp öyle mi?
    bu tip haberleri gazetelere servis eden o spor müdürleri, editörler var ya. ben gazeteciliğe ilk başladığımda (1998 ilkbaharı) hürriyet’te ve ntv’de bir çoğuyla karşılaşma, yemekhanede yemek yeme şansım olmuştu. hatta ntv’de motorsporları muhabirliği yaptığım dönemde bazı fotoğrafçıları benimle habere gönderirlerdi. aralarında süper ötesi elemanlar vardı evet. ve onlar zaten dünyanın bir çok yerinde kariyer yapma şansına sahip oldular. benim hazetmediğim tayfaya gelirsek...
    5 dakika beraber vakit geçiremezsiniz rezil muhabbetlerinden, cahilliklerinden, safi hatun muhabbeti yapmalarından falan. içi bomboş, sıfır numara adamlar çoğu. empatiyi, saygıyı geçtim; adamlar iş dünyasında ezilmiş, itilip kakılmış tipler. hasbel kader 20 yıllık muhabirlikten sonra şimdiki yerlerine gelmiş durumdalar. o gazetelerde okuduğunuz pislik kokan, leş gibi haberleri de hayattaki ezik ve kompleksli duruşun dışa vurumu olarak alabilirsiniz. inanın donanım olarak burada yazan istisnasız herkes o gazetecileri stajer olarak bile ekibine sokmazdı. bunları yazdım, o insanları aşağılamak için değil. oyuncumuzu aşağılayan yazıları yazan kesimin profili daha iyi anlaşılsın ve taraflı basının gazına gelinmesin diye. kısacası basının saçmalıklarına kulak tıkaması ve işine bakması gereken oyuncumuzdur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın