resim
Mbaye Diagne
Takım:NEOM SC
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 1109
    son zamanlardaki kadro planlamamız ile düzlüğe çıkabileceğimiz transfer bütçe yönetimimizi belki 13 milyon euroya ulaşacak bedeli ile hiç etmiş forvet. gençken alıp kar ederek sattığımız yabancı oyuncular ile kimsenin memnun olmadığı isimler dahil****kadromuzdaki her yabancının iyi kötü piyasası var iken ve geçen yıl devre arası ndiaye örneğinde olduğu gibi işler zora girerse az bir uğraşla takıma nefes aldırabilecek bedeller ile elden çıkarabilecek iken mustafa cengiz yönetimi ile yeni bir çıkmaza girdik. takımın forveti yoktu ancak +15m eu gibi bir harcayabileceğimiz paramız vardı. şimdi hem forvetimiz yok hem de paramız yok. uyum sorunu, formasyon sorunu, oyun anlayışı farklılığı hepsi bahane. biz bu adamı bedelsiz, kiralık ya da 3-4 m eu bonservis ile almadık. bizim ligimiz premier lig ya da la liga değil, 13 m eu türkiye ligleri takımları için çok büyük para ve bu parayı verdiğin adamın takıma ronaldo etkisi yapması lazım. velhasıl sağlam bir kazık yedik. işin üzücü kısmı galatasaray taraftarına sorsan "süper lig de anadolu takımlarında hangi takıma bonservis kazandırmayalım?" diye; eminim ki başakşehir ile kasımpaşa ilk iki sırada olur.

    rodrigo tabata, emenuel emenike*, nordin amrabat anadolu küplerinden sansasyonel rakamlar ile 3 büyüklerin her birine ayrı ayrı itelenmiş yabancı futbolcular. hiçbirinden takımına fayda gelmedi ve ödenen bonservislerin çok altına rakamlar ile takımlarından ayrıldılar. yine yabancı serbestisi kuralı nedeni ile tarık çamdal dahil yerlilere ödenilen bonservislerin kabul edilebilir özrü var ancak olumsuz bunca örnek var iken anadolu kulübünden yüksek bonservis bedeli ile yabancı oyuncu almak ahmaklıktan başka birşey değil. düz mantık aslında; vasat bir yerde vasatın bir tık üzeri iseniz yıldız gibi parlarsınız ancak normale gelince vasatın üzeri de olsanız geride kalırsınız. trézéguet dahil mümkünse iç piyasadan bundan sonra yabancı oyuncu almayalım.

    inşallah sezon sonunda diagne tüm yazılanları güzelce bana yedirir, biz de şampiyonluk bonusu ile 13 m eu yu öderiz, diagne yi de kar ederek satarız da kadro planlamamız aynı şekilde sürer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın