resim
Mbaye Diagne
Takım:NEOM SC
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 1107
    takımımıza katıldığı günden bu yana etkili olamamış forvet.

    eleştirilerimi şu şekilde sıralamayı düşünüyorum oynadığı maçlarda gözlemlediğim kadarıyla:

    * topa basıp yanına gelene veya bindirme yapabilecek takım arkadaşına atacağı pasın şiddetini ve kontrolünü ayarlayamıyor, top kontrolü çok zayıf ki bu eksisi sırtı dönük oyunda çok büyük dezavantaj.

    * hava toplarında her çıktığını alsın, arkadaşına servis yapsın demiyorum fakat çok güçsüz kalıyor ve kafayla pas isabeti de çok zayıf. umarım bunu öncelikli olarak düzeltir çünkü pres yediğimizde şişirdiğimiz topları verimli kullanmamız lazım. hızlı oynayan takımlara karşı ilerde yaptığımız her yanlış pas kalemize ne yazık ki tehlike olarak dönüyor.

    * ikili mücadelelerde -hava topları da dahil buna- fiziğine rağmen çok zayıf görüntü çiziyor ve neredeyse her pozisyonda yere kapaklanıyor. tez zamanda güçlenmesini ve yere sağlam basmasını diliyorum.

    * pres konusunda arkadaşlarından destek görmediği için belki çok basmıyor ya da hocanın talimatıdır bilemiyorum. rakibi yıpratan bir izlenim vermedi bana. genel yorumların aksine arkasında oynayan arkadaşlarını görece kolay maçlarda rahatlatabilir diye düşünüyorum. biraz daha kontrollü ve hırçın olursa rakip defansı bozmak açısından çok fayda sağlayabilir.

    * formamız altında bitiriciliği için bir şey diyemiyorum malum pozisyonlara sokamadık, giremedi.

    kendisinin performansını beğenmedim şu ana kadar. zaten bu yorumları da kötü niyetsiz birkaç maçlık görüntüyle yazdım. ha daha iyi olur mu, uyum sağlar mı, takım oynatır mı kendisini, bireysel olarak daha pozitif bir futbol ortaya koyar mı çok umutlu olmasam da bekliyorum kendisinden. bu adamı kullanamazsak ve fatih hoca'nın istediği sisteme adapte edemezsek saç baş yolarız. üzerinde çok baskı var dilerim kısa sürede atacağı gollerle ve arkadaşlarına yapacağı servislerle takımımıza katkı sağlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın