resim
Fernando Francisco Reges
Takım:Internacional
Mevki:Ön Libero
Yaş:36
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 1920
    kendi bölgesinde, kendi oyun tarzı ile oynanması istenirse türkiye liginin en iyi orta sahasıdır. fakat fernando'dan çift yönlü bir oyun oynamasını istiyoruz ve bu durumda ne yazık ki patlıyor. kendisi nerdeyse hiçbir zaman böyle bir oyuncu olmadı.

    kendisi çapa pozisyonunda gerçekten de iyi işler yapar. peki çapa ne yapar? çapa poziyonunda oynayan kişi geri dörtlünün önünde konumlanarak rakibi bozar ve topu geri kazanır. fernando'nun bunları yapamadığını iddaa edemeyiz bence. kendisinin yanında xelçuk gibi(selçuk değil) oyun kurabilen birisi olsa, ki ndiaye kesinlikle bu kişi değil, fernando'nun defoları ortaya çıkmazdı bu kadar. sorunun fernando değil ndiaye olduğunu düşünüyorum. fernando'dan melo performansı bekleniyor, top kapsın, rakibi sindirsin, ileriye çıkıp gol atsın ama hayır o kişi fernando değil. o kişiyi bize de yedirmezler zaten. melo'nun delilikleri olmasa onu da bize yedirmezlerdi. melo, yanında xelcuk olmadan da oynayabilirdi çünkü melo kendisi de gerekirse zaman zaman oyun kurabilirdi fakat fernando bu işi o kadar iyi yapamaz. bu yüzden fernando oynayacaksa, yanında pas kalitesi yüksek birisiyle oynamalı. bunun haricinde formsuz olduğu fikirlerine katılıyorum fakat söylediğim gibi bu biraz da oyuncuyu yanlış kullanmamızdan kaynaklanıyor.

    o yüzden hergün elimizdeki bir oyuncuya çöp etiketi yapıştırıp piyasasını düşürmektense, nasıl verim alabiliriz bunu düşünmeliyiz. zira elimizdeki malın değerini düşürmek transfer zamanı gelince elimizi çok zayıflatıyor, pazarlık bile yapamıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın