• 106
    yetkili biri okuyor mu sözlüğü bilemem. ama önerilerimi tek tek yazmak isterim :)

    1.öneri : futbol takımımızdaki oyunculara konsolda maç yaptırmak ve yayınlamak. aşırı izlenme getirmekle beraber zahmetsiz bir tür olacaktır.

    2.öneri : serbest vuruş, penaltı yarışması ve yetenek yarışmaları düzenleyerek futbolcularımızı yarıştırmak. burada genç kardeşlerimizle abileri rakip olabilir eğlenceli olacaktır.

    3. öneri : takımımızda birçok farklı kültürden eğlenceli karakter var. her bölümde biriyle quiz programı tadında söyleşiler yaparak taraftar ve takım etkileşimi artırılabilir.

    4. öneri : tbt programı. perşembeleri yayınlanacak bu programda kulübümüzde iz bırakmış yerli ve yabancı isimlerle attıkları goller ve anıları üzerine keyifli bir konsept.

    5. öneri : eğlenceli ve her konudan sorular içeren bir bilgi yarışması. yarışmada ise farklı branşlardan sporcularımız yarışıyor. sorular ingilizce ve türkçe düzenlenebilir. ödül ise çeşitli hayır kurumlarına yardım ya da başka bir şey olarak düşünülebilir.

    6. öneri : dünyada galatasaray. dünyanın farklı şehirlerinde yaşayan galatasaraylı taraftarlar 1 dakikalık videolar göndererek kulübümüzün küresel gücünü keyifli paylaşımlarla aktarıyor. örneğin bir konsept olarak o şehirde formayla gezerek belirlenen bir tezahürat yapılır ve kurgu ile tüm videolar tek parça olabilir.

    7. öneri : fatih hoca ile birebir. hocamız haftada bir iletişim birimindeki kardeşlerimizin seçtiği taraftarların gönderdiği sorulardan bazılarını cevaplayabilir. samimi ve keyifli olacaktır.

    8. öneri : dileğin gerçek olsun. bu formatta taraftarlarımız sıradışı ya da istedikleri dileklerini yazarak gereken adrese gönderecek ve seçilen dilekler gerçek olacak.

    9. öneri : sürpriz formatı. gerekli makyaj ve tasarım ile halk arasına ya da halı sahaya gidecek olan bir sporcumuz kamera şakası tadında bir videoyla orada zaman geçirip sonunda kimliğini açıklayacak.

    10. öneri : maç hikayeleri. kulübümüzün o kadar harika maçları var ki hepsi film tadında. mükemmel kurgulanan videolarımızı görünce bu format süper olacaktır. maçtaki kahramanlar ve maç görüntüleri ile dış ses eşliğinde hazırlanacak bu videolar, hem genç kardeşlerimize kulübün tarihini hem de hepimizi duygulandıracak müthiş bir iş olacaktır.

    daha yazabileceğim çok şey var. inşallah bu ve benzer işlerle yükselen gelişen bir youtube kanalımız olur. seni seviyoruz galatasaray. en güzel şeylere layıksın.

    bir iletişimci olarak iş teklifinize açığım :) daha güçlü olmamız gereken platformdur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın