• 1086
    diagne konusunda böyle* bir başlık açılması çok normal. ben olsam ben de böyle başlık açarım. çünkü bizim dandik memleketimizde hiç bir gazeteci işini doğru düzgün yapmıyor.

    "diagne'nin bonservis bedelindeki bonus" spor porgramlarında yüzlerce, belki de binlerce kere dile getirildi. anlı şanlı beinsports, trtspor, aspor ve türevlerindeki "muhabir" meslektaşlarımdan bir tanesi bile merak edip "acaba bunun bir benzeri avrupa'da var mı?" diye araştırdı mı?

    cevap veriyorum. üzgünüm ama hayır....

    bu tarz başarıya dayalı bonuslar uzun yıllardır futbolun içerisinde. yeni bir şey değil. ingiltere'de sadece şampiyon olmak üzerine değil avrupa kupalarına katılmak, fa kupasını kazanmak ya hepsini geçtim ligde kalmak gibi pek çok bonus sözleşmelerde yer alıyor. alıcı takımlar transfer sırasında nispeten kasadan daha az para çıkarmak için, satıcı takımlar uzun vadede de olsa daha fazla parayı kazanmak için bu yönteme başvuruyorlar.

    şöyle düşünelim....... fenerbahçe'nin altınordu ile türkiye kupası'nda eşleşmesi sonucunda kalede berke oynuyor olsa, altınordulu futbolcular topları berke'ye mi nişanlayacaklar? maksat berke güzel görünsün oyuncu satılsın falan.. aklınıza yatıyor mu?

    yahu biliyorum. bazı muhabir arkadaşlar buraları okuyorlar. watford ve yanlış hatırlamıyorsam huddersfield bu tarz bonuslar konusunda aklıma gelen ilk iki isim. rica etsem bi kontrol etseniz, "aa bakın başkaları da böyle bonusları kullanıyormuş" deseniz, bizi de böyle saçma sapan şeylerle uğraştırmasanız?

    hadi anacım. siz maaş alıyosunuz. ben işsizim. hadi abicim. paranızın karşılığını verin. azıcık işinizi yapın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın