• 292
    bu sezonun ikinci yarısındaki 22 mart 2019 arnavutluk türkiye maçı ve 25 mart 2019 türkiye moldova maçı için verilecek milli maç arası yerel seçimlerle birleşince çok uzun olduğu için ligin kaderini değiştirebilecek bir ara olarak görüyorum.

    bu aradan önceki kalan maçlarımız rakiplerimize göre daha rahat görünüyor; fakat sonrası asıl zorlu fikstür başlıyor bizim için.

    bu ara için güçlü takımlarla hazırlık maçları şimdiden ayarlanmalı, hazır olmayan oyuncular, özellikle emre akbaba ve mitroğlu tam hazır hale getirilmelidir.

    ayrıca bu aradan önceki son maçımız olan bursaspor maçı ve/veya aradan sonraki yeni malatyaspor maçında cezalı oyuncumuz olmamalı. bu, as oyuncumuzun yaklaşık 1 ay resmi maç oynamaması demektir ki formunu olumsuz etkiler.

    bu uzun arada kötü gidişata sahip takımlar kendilerini toparlayabileceği gibi iyi giden takımlar da gerileyebilir. ciddi bir şekilde ligin kaderini değiştirecek kadar uzun bir aradır bu. sezon arası kamp dönemi kadar uzun. bence takımlar kampa gitsin yeniden*

    bu dönem için planlamasını iyi yapan kazanacak.

    biz ise bu araya kadar kayıpsız ilerlersek eli en güçlü takım oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın