• 110
    şu an için iplerin elimizde olmadığı şampiyonluk yarışımızdır matematiksel olarak. biz de kalan maçları kazansak, şı an lider olan olan takım da kazansa ya da sezon sonuna kadar aynı puanı toplasak rakiple bu sene için erteleyeceğimiz sezondur. ama ligin bu seneki durumu itibariyle hem üst sıralar hemde küme düşme hattı panayır yeri gibi. küme düşme adayi takım 3 maç üst üste kazansa neredeyse avrupa hesabı yapacak hale geldiği gibi, tam tersi durumdaki takımlar da bi anda kendini küme düşme hattında buluyor. her hafta bi yerlerde acayip kritik maçlar oynaniyo. bu sebeple biz de dahil hangi takımların nerede puan kaybedeceğini kestirmek zor.
    görece kolay bi fikstürden geçiyoruz, fenerbahçe derbisine kadar puan kaybına tahamülümüz yok. içerde oynayacağımız akhisar, antalyaspor ve malatya maçları ile erzurum ve bursa deplasmanlarıylar rakiplerin form durumunu göz önüne aldığımızda kolay denecek maçlar. 5x3 lük bi seri şartında rakibe nefesimizi her an enselerinde hissettiririz. başakşehirde bu süre içinde içerde bursa , fenerbahçe ve konya ile deplasmanda da yeni malatya ve kayseri karşısına çıkacak. zor ve puan kaybına çok müsait bi fikstürleri var.
    kendi evimizde oynayacağımız 33. hafta maçını kazandığımızı düşünürsek ama tek maçlık bi fark var. karşılıklı puan kayıplarıyla beraber 10 hafta sonunda rakibin 3 puan gerisinde olsak bile yetiyo ama bi yandan da. 50 bin kişiyle başakşehir projesini tekrar ali sami yen çimlerine gömmek işini geçen sene yaptık, bu senede yaparız.
    rakiplerin kadro yapisinı da düşününce 22. şampiyonluğun bu sene gelmesi çok önemli bence. şampiyonluk geliriyle birlikte yeni bi dörtleme yapmak da var işin ucunda. bokun borcun içinde debelenen rakiplerle aradaki farkı uçurum seviyesinde açmanın yolu bu şampiyonluğun bu sene gelmesine de bağlı. son 20 yıldakinden de daha baskın bi hegomonya kuracağız gibi geliyo şimdiden de, bu sene kritik.
    allah yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın