resim
Emre Taşdemir
Takım:Gaziantep FK
Mevki:Sol Bek
Yaş:29
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 156
    bundan 4-5 sene önce bursa’da parladığında ve yabancı sınırı var iken bize gelmesini çok istemiştim. kaliteli kumaşa sahip, genç ve türk olması, dönemin yabancı sınırında kendisini büyük takımlar için çok cazip bir isim yapıyordu.

    sonra yanılmıyorsam 2 tane büyük sakatlık geçirdi (1 tanesinden eminim de sanki döndükten sonra bir daha sakatlandı maça girip diye hatırlıyorum yalan olmasın) ve gözden düştü. yaşı halen 23, öyle kariyerinin sonlarına yaklaşan bir adam değil ve kendisini eski seviyesine ve belki üstüne taşıması için gerekli şartlar takımımızda mevcut. nedir bu şartlar? (a) kendisine güvenen iyi bir hoca (b) iyi bir kondisyoner (c) performansı düşük iken baskı yemesinin önüne geçecek 11 sol beki. top tekniği olarak kesinlikle ömer bayram’dan iyi, ancak şu anda genel olarak kendisi galatasaray rotasyonu seviyesinde değil. yanlış anlaşılmasın, bu “ömer seviyede emre değil” demek değil, ömer’e göre artıları var ama dinamizm ve maç eksiği gibi ciddi eksileri de var.

    yukarıda da dediğim gibi kendisine güvenen iyi bir hoca ile bu sene yemeden içmeden çalışması gerekiyor. eğer çalışabilir ve bursa’da parladığı dönemin bir tık üstüne atabilirse, gelecek sene için konuşuyorum, nasıl sağda linnes mariano ikilisinden hangisi oynarsa oynasın ağlamıyoruz, solda da nagatomo ile emre oynayabilir. şu anda potansiyelinin 4-5, olması gereken asgari seviyenin ise en az 2 tık altında. olur mu? bekleyip göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın