• 17
    beklenenin aksine beşiktaş için zorlu geçeceğini düşündüğüm karşılaşma. iki taraf için de stres yönetimi belirleyici olacak.

    fenerbahçe'nin maç başındaki baskıyı kaldırıp beraberliği tutması, hele bir de üstüne gol bulması gibi senaryolarda beşiktaş, karakteristiği olan kendi yarattığı gerilimin altında kalma noktasına sürüklenecektir. maça gereksiz sertlik katacak ve bu her zamanki gibi fenerbahçe'ye yarayacaktır.

    tersi senaryoda beşiktaş'ın oyun üstünlüğünü alıp, bir de üstüne ilk devrenin erken dakikalarında bulacağı bir gol maçı fenerbahçe için ızdıraba dönüştürmeye müsait.

    90 dakika sonunda ortaya çıkacak olan sonuç iki takımdan birini veya ikisini birden ateşe atabilir. beşiktaş'ın kazanması, hele ki farklı kazanması fenerbahçe için küme düşme psikolojisini benimsemeye giden ilk adım olacak. işin şaka olmaktan çıkmaya başlaması demek.
    fenerbahçe'nin kazanması demek beşiktaş'ın az olan şampiyonluk umudunu bitirip bir de üzerine stattaki gerilimden göreceği psikolojik zararla haftalar boyu sürecek bir düşüş, muhtemelen de şenol güneş'in takımdan ayrılıp milli takıma geçiş sürecinin başlaması demek olacak.
    beraberlik fenerbahçe için nispeten kabul edilebilir. aslına bakılırsa içinde bulundukları durumda beşiktaş deplasmanından 1 puan çıkarmak kendileri için büyük olay. ama ligde yaşadığı her puan kaybı artık tehlike çanlarını zorluyor. arka arkaya zor maçlar var kendilerini bekleyen. o normal, bu normal derken en sonunda toplayabilecekleri puan kalmayacak.

    pazartesi günü oynanacak olması sebebiyle bizim akhisarspor'u kötü bir sürpriz yaşamadan rahat bir galibiyetle geçmemiz durumunda bacak bacak üstüne atıp, bira-tuzlu fıstık eşliğinde izlenecek bir karşılaşma olarak duruyor. kendi adıma bol sakatlı, bol kırmızı kartlı, kavgalı, yanlış kararların havada uçuştuğu bir maç olmasını diliyorum. önümüzdeki hafta bir tarafın ağlamalarıyla geçsin, göbeğimi kaşıyarak twitter'da gezineyim istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın