resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 14331
    17 şubat 2019 kasımpaşa galatasaray maçında çok iyi oynadı. 26 ocak 2019 göztepe galatasaray maçında da çok iyi mücadele etmişti. hatta 10 kasım 2018 kayserispor galatasaray maçında da iyi oynamıştı.

    genel bu sezon oynadığı maçlarda istiktarlı bir performans sergiliyor ama bize de kimseyle yüksek kontrattan neden 5 senelik sözleşme imzalamamamız gerektiğini kanıtlıyor. sabri sarıoğlu da böyleydi, neredeyse tüm sezon en çok eleştirilen adam olurdu ama nisan ve mayıs aylarında adeta daniel alves performansları sergileyip, "acaba kalsa mı" diye düşündüre düşündüre fazladan 2 sezon kalmıştı. ryan donk'un da şu an fernando'dan daha iyi performans sergilemesi bence sözleşme süresi ile alakalı.

    selçuk için de bu durum geçerli. özel çalışıyormuş, kendine iyi bakıyormuş da performansı o yüzden iyiymiş. evet iyi oynayan bir selçuk'u görmek sevindirici ama bu özveri için sözleşmesinin sonunu mu beklememiz gerekiyordu?

    neyse, bu sezon şampiyon olacaksak ve kendisinin de katkısı olacaksa ne ala. sözleşme uzatma konusunda da büyük ihtimal bu sezon tüm parasını alabileceğini zannetmiyorum, hamit altıntop'un zamanında yaptığı sözleşme gibi gelecek sezon alacaklarına karşılık ve maç başı ağırlıklı bir kontrat ile oynayacaksa 1 sene daha kalmasında bence sorun olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın