resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 4514
    galatasaray'ın 2014-2015 sezonunda kadrosuna kattığı ancak 5 yıldır gelişme gösteremeyen, geldiğinde neyse şimdi de o olan oyuncu. sırf şu cümle başlı başına eleştiri konusuyken taraftar eleştirince 'taraftar da çok üstüne gidiyor' oluyor.

    küfür edilmesi falan olduysa statta, yanlış. ona bir şey demiyorum ancak ıslıklanmayı da bir zahmet göze al yani. gareth bale kötü oynarken ne eleştiriler yiyordu. antrenman ya da maç çıkışı taraftarlar arabasını tekmeledi diye aklımda kalmış ki adam bale yani. sen kimsin? daha nice büyük oyuncu sayarım tepki gösterilen.

    sinan ne oynuyor? maç boyu kendini unutturup skor yapan oyuncu tipinde. takıma katkısı 0'a yakın. bu tipte bir oyuncuysan skor üreteceksin arkadaş. hatta ürettiğin skor türkiye kupası gibi dandik maçlarda olmayacak. o kadar takıma katkısı yok ki bu konuda çok eleştirilen burak yılmaz bu adamın yanında takım için canını dişine takan futbolcu gibi gözükür. maç boyu takımı, taraftarı, maçı sallamayan; kafasına göre takılan bir oyuncu olursan eleştiriyi yersin. bir maç değil iki maç değil her maç böyle bu adam. oyun karakteri bu. bu oyun karakteriyle galatasaray'da 11 oynayamazsın kusura bakma. bu oyun karakteriyle anca anadolu kulüplerinde oynarsın. büyük konuşmayım şimdi, galatasaray'da da oynarsın oynamasına da ya adam yoktur ya da kendini skor yapmada o kadar çok geliştirmişsindir ki şampiyonlar ligi'ndeki büyük maçlarda bile seni tutamıyorlardır. sinan mecburiyetten oynadı şu ana kadar * kimse birbirini kandırmasın. kendine hiçbir artı katamadığı gibi artık kendine artı katacak yaşı da geçti. 25'inden sonra adam olan kaç kişi var, geçiniz 3-5 istisna örneği.

    yok zamlı sözleşme isterim, yok benfica'ya gideceğim yok bilmem ne diye de taraftarı kızdırması cabası.

    sinan'ın kalmasını ister miyim, isterim. ne olursa olsun iyi bir hamle oyuncusu. oyunu karşı kaleye yıktığımızda illa ki gol bulabilecek bir oyuncu. ancak bu tipte bir oyuncu için maaşını iyi düşünmek gerek. şu an 650.000 eur alıyormuş kap'a göre. sinan maaşını şu anki kurdan taş çatlasa 750.000 eur civarı bir paraya tekabül eden tl olarak almayı kabul ederse, buyursun kalsın. yok etmezse, hadi eyvallah. 1 mn eur falan alacak adam değil sinan.

    ek olarak da her durumda oyuna alıp taraftarı kızdırmamak gerek. oyunu karşı kaleye yığamadığımız her maç bu adam sonradan oyuna girse de saçmalıyor. taraftar da çileden çıkıyor haliyle. ona da yazık bize de yazık, şu tip maçlarda oynamasın; olmuyor işte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın