resim
Sadık Çiftpınar
Takım:Kasımpaşa
Mevki:Stoper
Yaş:31
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 179
    basit hamleleri abartarak yaptığı için fazla dikkat çeken stoper. hani bazı oyuncular sağdan sola topu basitçe yuvarlamak yerine saçma sapan hareketler yapıp topu ayaklarında geveleyip atağı piç ettikten sonra topu oraya atarlar ve topu atana kadar yaptığı hareketler "helal olsun adama, neler yaptı öyle!" diye takdir toplar ya, işte sadık o adamın savunmacı olmuş versiyonu. sabit dursa kontrol edeceği topu kayarak kesmeye çalışıyor, göğsüne gelecek topa eğilerek zıplayıp saçlarını savurarak kafa vuruyor, takım arkadaşının alıp takımı atağa kaldıracağı topa girerek topu rakibe geri veriyor. adamın takdir toplayan her müdahalesi aslında takım savunmasının içine eden şuursuz hareketler.

    bu adamın yaptığı savunma düzenini bozan hareketler ruhuyla oynuyor diye takdir topluyor. kaliteli bir oyuncunun ruhuyla oynaması takdir edilesi bir şeydir. ama sadık yeteneksizliğini ruhuyla oynayarak telafi etmeye çalışıyor.

    bizim alt yapımızdan çıktı diye bizim taraftar bir ara bu adama dileniyordu. bu adamı istanbul takımlarından birine kitleyecekleri çok belliydi. bize gelme ihtimali kalmadığı için fenerbahçe'ye gidişine çok sevindim. keşke ligde durumu daha iyi olan beşiktaş'a gitseydi.

    malatyaspor'da yokluğunun ne kadar hissedildiğini ikinci yarıda aldıkları sonuçlardan anlayabilirsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın