resim
Alexsandro de Souza
Görev:Teknik Direktör
Takım:Antalyaspor
Yaş:46
Uyruk:Brezilya
  • 1480
    hagi'yle ne yeteneği ne de kariyeri karşılaştırılabilir. ama bu alex kötü diye değil hagi'nin dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri olduğu içindir.
    ancak hagi'nin galatasaray'da yaptığı etkiyle alex'in fenerbahçe'ye verdiği etki hagi'nin etkisi ağır basmakla beraber gayet yakın bir seviyedir objektif bir şekilde.
    yani demek istediğim bizim için hagi neyse onlar için de alex odur. allah'tan efsanelerinin kıymetini bilemediler.
    gittiği gün öyle bir rahatlamıştım ki unutamıyorum. rezalet oynadıkları maçlarda bile bir şekilde galibiyeti az getirmedi bu adam. bizim rezalet olduğumuz 2010-2011 sezonunda ki bizim sahamızda olan fenerbahçe maçı konusunda galatasaray yenilmez şeklinde yaklaşık 10 kişiyle iddiaya girmiştim iskenderine. hem arenadaki ilk fener maçı olması hem de
    sezonu az da olsa affettirmek için galatasaray'ın kazanacağını düşünüyordum. hatırlarsınız galatasaray o maç ezmişti fener'i. sonra alex bir tane attı bir de attırdı... o yüzden yaklaşık 10 kişiye iskender almıştım hala içimde acıdır.. o günden beri galatasaray maçlarına ne iddiaya girerim ne de bahis oynarım....
    özetle konuyu çok dağıtmadan bize çok çektirmiş olsa da fener'e yakışmayacak kadar iyi bir insan ve iyi bir futbolcuydu. saygı duyduğum bir insan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın