• 578
    bir oyuncuyu overken yada genc bir yetenekten bahsederken onu ovmeyi birakip galatasaray formasi giyse iki macta yuhlanirdi, simdi bizde forma giyse hemen boklanirdi, bu adam bizde forma giyse her gun isliklanirdi seklinde kendi takimini ve seyircisini gommek.

    galatasaray stadinda futbolcu yuhlanmistir tamam ama kabul de edelim ki bizler galatasaray taraftarlari bu konuda memleketin cok onunde insanlariz, olaylara bakis acimiz diger takimlardan cok daha ilerde ve olaylari her acidan gorebilme yetenegine sahibiz.

    cok geriye gitmeye gerek yok ozan kabak ornegi gun gibi ordada, bu adam ustuste penaltiya sebebiyet verecek hareket yaptirdi ama kimse agzini acip bunu dile getirmedi, bunun yerine yakinda duzelecek, az daha alissin tecrubelensin boyle hatalar yapmayi biracak seklinde destek mesajlari yazildi, kimse de stadda kendisini yuhalamadi.

    simdi marcao`da da ayni sey soz konusu, trabzon macinda tartisilan pozisyon, benfica macinda tartisilan(!) penalti, ikinci golde biraz agir kalmasi, kimse bunlarin uzerinden ceksin gitsin, ondan adam olmaz demedi, kimse de stadda kendsini yuhalamayacak.

    bu taraftar terim istedi diye selcuk inan`i yuhalamayi birakan taraftardir hatirlatirim, yuhalasa da hakkidir o ayri, cebindeki son parayi verip stada gelen adam sahada mac basina €25bin euro kazanan topcusunun kaybettigi top sonrasi rakibi kovalamayi biraktigini gorurse yapacagi en medeni tepki yuhalamaktir, bunu da cok abartmamak gerekir de neyse konumuzdan sapmayalim.

    futbol tarihinde az geri gittigimizde kendi takim kaptani olan kalecesini arabasinin icinde ucan tekmeleyen turk takimlarini gorursunuz, bunlar bizde yasanmamistir, bundan sonra da yasanmaz.

    ben sahsen bu tip “bizde olsa iki mac sonra yuhalanir” yorumlardan son derece sikildim, bunu yazan kim varsa kusura bakmasin basiyorum off`u, cunku yapabilecegim en kolay ve medeni tepki bu, size de boyle yapmaya davet ediyorum, ta ki renkdaslar kendi takimini taraftarini yerme huyundan vazgecene kadar…

    bizim takimimizda istekli, canini disine katan, her zaman uzerine koymaya calisan, yurekli, takimi icin savasan kimse yuhalanmaz, burasi galatasaray kulubu.

    rica ederim boyle yakistirmalardan bir an once vazgecin, bir seyi elestirmek istiyorsaniz kendinize baska cumleler bulun…
App Store'dan indirin Google Play'den alın