2018-19 UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu İlk Maçı
20:55 Türk Telekom Arena
1 - 2
  • 370
    maçı tribünde izledikten sonra biraz önce özetini izleyebildim. özeti de aslında hakem karalarını merak ettiğim için izledim. düzgün bir maç yönetmemiş gibi geldi telefon ekranından gördüğüm kadarıyla. maçın tamamını izleyenler daha iyi bir yorum yapabilir.

    bu maçın skorundan bağımsız olarak benfica bizi oyun olarak yendi. istediği her şeyi yaptı, bize de yapmak istediğimiz hiç bir şeyi yaptırmadı. canımı sıkan ise maçın büyük bir bölümünde takımın 5'e 5 şekilde birbirinden kopuk sahada yer alması idi. bu şekilde benfica'nın da ekmeğine yağ sürdük gibi geliyor. maçın tamamını televizyondan izleyenler belki bunu daha rahat fark etmiştir.

    fatih hoca yeni transferlerle birlikte kendi sistemini oluşturmaya çalışıyor. bu esnada benfica gibi ne oynadığı uzun zamandır belli olan bir takıma karşı yenilmek anormal değil. bu maçtan önce içim rahat, kazanırız diyordum. ama futbolun rakip ile oynandığını unutarak bunları düşünmüşüm belli ki. bu sebeplerle stattan ayrılırken çok üzgün değildim. çünkü olması gereken bir mağlubiyet aldığımız çok açıktı.

    bu maç ile avrupa defteri bu sezonluk kapandı diyebiliriz. bu maça bakarak oyuncuları ya da teknik heyeti çok eleştiremiyorum. çünkü oynamak istediğimiz oyuna adapte olma sürecindeler bence ve avrupa takımları bu süreçteki bir takımı yakaladığı zaman affetmiyor.

    çok takılmaya, üzülmeye gerek yok. lige odaklanalım artık. böylece seneye tekrar bu sahnede olmamızı garanti altına alalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın