resim
Henry Chukwuemeka Onyekuru
Takım:Al-Fayha
Mevki:Sol Kanat
Yaş:27
Boy:1.75
Uyruk:Nijerya
  • 915
    son donemlerde kendisi hakkinda birseyler yazmayi dusunuyordum, kismet bu maca imis.

    once dunku mac ozelinde konusayim. 14 şubat 2019 galatasaray benfica maçı'nda rakip sahada yarattığımız tehlikelerin neredeyse tamamında kendisi vardı. sonuca ulasabilecek noktalarda beceriksiz davransa da, rakip kalede pozisyona en yakin oyuncumuz kendisi oldu. feghouli'nin sahada varligi belli olmuyordu, diagne topla bulusamadi, belhanda ise rakip kalenin 30 metre yakinina bile gelemedi. n'diaye desen zaten basi kesik tavuk gibi oradan oraya kosturdu. tum bu olumsuz tablo icerisinde tek hucum cozumumuz onyekuru'nun bireysel oyununa kalmisti.

    gelelim kendisinin oyun anlayisina. sezonun ikinci yarisi itibariyla oyun yapisi hakkinda konusacak olursam sunu cok rahat soyleyebilirim; kendine oynuyor ve tek amaci tabela yapmak. takim oyunuyla zerre alakasi yok. ozellikle set hucumlarimizda nagatomo ve ya sol ic oynayan n'diaye ile pas alisverisinden kacinarak sadece 18 icinde pozisyon kovalamaya calisiyor. lig maclarinda sol beke hic bir katkisi yok. bunun arti yonleri de var ama genel itibariyla zorlu maclarda takim oyununun ahengini bozuyor.

    teknik ekip tarafindan uyarilmali ve galatasaray formasi bu kadar ucuz olmadigi gosterilmeli. garry'nin gidisiyle ve emre'nin sakatligiyla kendisine bu donem mecbur kaldik. kisisel fikrim, emre'nin iyilesmesiyle birlikte belhanda bu bolgede kullanilmali. emre ise 10 numara pozisyonunda kullanilmali.
App Store'dan indirin Google Play'den alın